Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

tailorΤο ανδρικό ένδυμα δεν είναι κάτι καινούριο στην οικογένεια. Το 1964 ο Δημήτριος Πρέντζας ιδρύει την εταιρεία Pre Golf και ξεκινάει το ταξίδι στην κατασκευή ανδρικών ενδυμάτων, βάζοντας όλο του το μεράκι. Στην καρδιά της Αθήνας κατασκευάζονται χειροποίητα κοστούμια και πουκάμισα με σταθερό αλλά και κυρίαρχο στόχο την ποιότητα, τόσο στις πρώτες ύλες, όσο και στη ραφή.

Ο Κωνσταντίνος, γιος του Δημήτρη, το 2010, έχοντας και ο ίδιος την αγάπη που έχει ο πατέρας του για το ανδρικό ένδυμα, αποφασίζει να συνεχίσει την εταιρεία. Έτσι, προκύπτει η Sur Mesure και ο Κωνσταντίνος χρησιμοποιεί όλη την τεχνογνωσία που μοιράστηκε μαζί του ο πατέρας του. Επαναπροσεγγίζει το κοινό διατηρώντας την ποιότητα αλλά προσαρμόζεται στις νέες τάσεις και στις καινοτομίες της ραπτικής.

Στη Sur Mesure το ράψιμο γίνεται εμπειρία για τον κάθε πελάτη. Όλη η διαδικασία έχει στόχο την απόλυτη εφαρμογή πάνω στον πελάτη αλλά και την ευχαρίστηση του κατά την παραδοσιακή διαδικασία. Οι επιλογές είναι ατελείωτες. Υφάσματα, κολλάρα, μανσέτες, μανικετόκουμπα, χρώματα και λεπτομέρειες περνούν το ένδυμα σε άλλο επίπεδο.

Ο προσωπικός χαρακτήρας στο ένδυμα δεν είναι πια είδος πολυτελείας και η Sur Mesure έρχεται να δείξει οτι μπορεί να υπάρξει ποιότητα και σε τιμές μη απαγορευτικές, κατάλληλες για όλους τους άνδρες που θέλουν να ζήσουν αυτή την εμπειρία, συνδεδεμένη άρρητα με την κομψότητα.

Κάθε ένδυμα κόβεται και ράβεται στην Ελλάδα από Έλληνες τεχνίτες. Τα υφάσματα επιλέγονται με πολύ αυστηρά κριτήρια από τους ανθρώπους της εταιρίας και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό, στο γούστο του κάθε άνδρα, με την χαρακτηριστική ποιότητα του χειροποίητου και φτιαγμένου με αγάπη από έναν σύγχρονο ράφτη.

Στη Sur Mesure ζεις τη δική σου εμπειρία στο ντύσιμο.

store

Στη Sur Mesure είμαστε υπέρμαχοι του κομψού ντυσίματος, της απόλυτης εφαρμογής, του προσωπικού στυλ και της άρτιας τεχνικής ραπτικής